DESPRE NOI


Misiunea noastra este sa transformam evenimentele in povesti vizuale ce rezista trecerii timpului.


Suntem mai mult decat o companie de servicii pentru evenimente - suntem artizani ai amintirilor. Infuzam tehnologia cu pasiune si creativitate pentru a va oferi experiente unice si neuitabile in fiecare moment special. 

Pasionati de Amintiri si Evenimente

La baza a ceea ce facem se afla pasiunea noastra de a fi creativi. Fie ca este vorba despre nostalgia eleganta a oglinzii foto vintage sau despre explorarea unghiurilor inedite prin platforma noastra 360 pentru selfie, aducem o nota de farmec si originalitate in orice eveniment. Suntem aici pentru a surprinde si pastra zambetele, emotiile si bucuria intr-o forma palpabila.Un partener pentru distractie


Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta si cu o viziune impartasita. De la planificare la executie, dedicam timp pentru a intelege nevoile si dorintele clientilor nostri, astfel incat sa putem crea experiente personalizate si autentice.

Suntem mandri de ceea ce am realizat pana acum si suntem increzatori in directia in care ne indreptam. Impartasim bucuria fiecarei reusite si suntem recunoscatori pentru increderea clientilor nostri.

Fiecare eveniment este o poveste de spus si suntem privilegiati sa facem parte din fiecare capitol. Va invitam sa ne cunoasteti mai bine si sa experimentati magia Great Mirror Events in fiecare moment al vietii voastre.


CONTACT